Mage av oss streber med en del av oss som tror at man må prestere det andre forventer seg, inntil det perfekte, for å få kjærlighet, bekreftelse eller anerkjennelse. Mange av oss går inn i veggen og eller utsletter oss selv til vi ikke har noe til overs for vårt eget liv, ønsker eller behov. 

Men jeg vet at vi alle er gode nok, bare fordi vi finnes til. Alle har vi en plass her på jorden, i samfunnet og i våre relasjoner. Bare fordi vi er dem vi er. Vi trenger bare å stole på det. 

Tenk bare på de som lykkes med sine drømmer. Ta feks Mozart, Da vinci, Hugo Boss, Einstein, Marie Curie, Sigmund Freud… Hva hadde verden vært uten dem? Hvis de hadde trodd at de ikke var “gode nok” og ikke tatt plassen sin og gitt videre sin “gave” til menneskeligheten? 

– Jeg så dette bildet i et vindu i en butikk. Jeg synes det er helt fantastisk. For å kreditere kunstneren, Lisa Aisato, finner du her link.

Jeg mener bare at alle har vi en gave, en plass i verden, en potential til noe… Hvis vi forminsker oss selv, utsletter oss selv, så går vi og verden tapt. På akkurat din gave. 

Så ta frem din indre styrke som jeg vet finnes der, og vis frem hvem du er. Hvis du ikke vet, kan jeg (eller annen psykosynteseterapeut) hjelpe deg å finne den. Det er akkurat det som er psykosyntesen sin gave til menneskeligheten. Å finne sin potential og ”bli den du er”.